Enartis Tan Antibotrytis - 10 gr

155,00 TL
Kategori
* 55,80 TL den başlayan taksitlerle!

Gallik ve Ellajik tanenlerin karışımı, yoğun bir antioksidan olup, antiradikal ve antioksidazik (enzim durdurucu) özellikleriyle şarapların renk ve aromalarını uzun süreli  korur. Oksidasyon ve oksidazik enzim aktivite  önleyici olduğundan kükürdün koruyucu özelliğini güçlendirir. Aşağıdaki durumlarda kullanımı önerilir: Mekanik Bağbozumu yapılan durumlarda Uzun nakliyelerde, beklemelerde Fermantasyon öncesi maserasyonlarda Şıra ve şarabın antioksidatif korunmasında Protein stabilitesi arttırmada (berraklık) 

Kullanım şekli;

Ağırlığının 10 katı suda ya da şarapta sürekli karıştırarak eritilir. Şıraya sıkım sonrası hemen eklenmelidir. Şaraba ise pompa devirdaimi ile ya da manuel karıştırırken eklenir.  

• Mixture of gallic tannins and ellagic chestnut tannin.

• Intense antioxidant, antiradical and antioxidasic properties, it protects color and aromatic compounds from oxidation with a long lasting effect.

• Protects from oxidation, limits oxidasic enzyme activities and strengthens the protective action of SO2. Demir ve bakır elementlerini bağlayarak ta oksidasyon kinetiğini yavaşlatır. Genellikle erken dönemde genç şarap olgunlaşma aşamasında eklenmesi önerilse de, şişelemeden 1-2 hafta öncesine kadar da kullanılabilir.

Dozaj:

Şıra için: 3-20 gr/100 lt
Şarap için: 2-10 gr/100 lt   

Antioxidant and antioxidasic treatment of must and wine obtained from grapes affected by Botrytis cinerea and rot ▪ Mechanical grape harvesting ▪ Long transport time from vineyard to cellar ▪ Pre-fermentative maceration ▪ Antioxidant protection of must and wine ▪ Improved protein stability    

INSTRUCTIONS FOR USE Dissolve EnartisTan Antibotrytis at a 1:10 ratio in water or wine while mixing continuously. Add to grapes as soon as must is extracted. Add to wine during pump-over with a dosage pump or Venturi tube. When used in wine, performing laboratory trials is recommended to evaluate the sensory impact of the tannin and in order to determine the best dosage. While it is recommended to add EnartisTan Antibotrytis during the early stages of wine maturation, it can be added as late as 1-2 weeks prior to bottling. When added close to bottling, it is important to evaluate the effect on filterability and protein and colloidal stability by completing preliminary laboratory trials.    

DOSAGE Must: 3 - 20 g/hL Wine: 2 - 10 g/hL

 

Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Enartis Tan Antibotrytis - 10 gr Enartis Tan Antibotrytis - 10 gr ürününe avantajlı fiyatlar ile Vinomarket üzerinden ulaşabilirsiniz. ENT188 Enartis Tan Antibotrytis - 10 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.