Brewsol - 100 g.
135,00 TL
Kategori
* 48,60 TL den başlayan taksitlerle!
Brewsol'u bira ya da şarap durultma işleminde Gelasol ya da Chitosan ile birlikte kullanınız.
Genel kullanım:
Bira: 20-23 lt fermantasyonu bitmiş biraya 7-8 ml ekkeyin, 20 sn yavaşça karıştırıp 1-24 saat mümkünse soğukta (+4) bekletin. Gelasol ya da Chitosan uygulamasına geçin
Şarap: Fermantasyonu bitmiş 23 lt şarabı şiddetli karıştırarak gazını çıkartın. Gazın attırılması berraklık için önemlidir. Daha sonra biradaki işlemi aynen uygulayın.
Berraklaşma 1-3 gün sürer, bazı beçler daha uzun sürebilir. Sert su ile yapılan ürünlerde ya da pektin bulanıklığında tam sonuç vermeyebilir.
Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!