Gelasol - Durultucu - 5 g.
Gelasol (Jelatin) bira ve şarapta paertiküllerin koagüle olup, çökmesini sağlar. Aynı zamanda acılık azaltıcı etkisi vardır. 20 lt ye 1 çay kaşığı kullanın. Genelelikle Brewsol
Genel Kullanım:
(Brewsol uygulamasını yaptıktan 1-24 saat sonra)
1- Yarım fincan 35-40 C deki suya ürünü serperek dökün.
2- 10 dakika bekleyip, güzelce karıştırarak erimesini sağlayın.
3- Fermantasyonu bitmiş kova yada kegdeki ürün üzerine döküp yavaş hareketlerle 30 saniye karıştırın.
4- 48 saat (daha iyi sonuç için buzdolabında ) bekletin, bu süre sonun da tortudan ayırıp şişelemeye geçin.
Dozaj: 5 g / 20 L
Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.